måndag 12 maj 2008

Gourmet Grön V20

Vilken fantastiskt bitterhet vi börjar med. Värmen i maj kan vara den enda vi får.. Och är det verkligen så att vi kunder måste läsa om deras "kärlekshelg"?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nu när jag vet i detalj vad dom har gjort på sin kärlekshelg och specielt hur mycket sex dom har haft så blir jag fruktansvärt sugen på att äta deras mat. Bra marknadsföring

Anonym sa...

Jag spelade golf på Lunds Akedemiska igår och skulle köpa en korv med bröd på restaurangen. Vid ingången hade som satt upp en skylt där det stod något i stil med "om ni går in här med smutsiga golfskor så kommer vi att plocka fram städredskap och be dig att städa upp efter dig". Detta i en golfrestaurang där dom har bestämt att inte utnyttja den lilla kioskluckan utanför som man ska kunna från direkt från köket. Jag tittade på skylten (hade rena skor) och bestämde att jag inte ville lägga mina 50 kronor för en korv o läsk (vilket jag hade gjort annars). Härligt med restauranger som inte vill ha kunder. Enligt uppgift så försöker klubben vräka dem innan deras arrende gå ut vid årsskiftet. Hoppas dom lyckas! Just det, dom stänger visst kl 1500 på helgerna...detta på en golfbana som får alla sina kunder på helgerna...helt otroligt!